Facebook / Sallandia / Carnavalsoptocht / EvenementenRaalte / NieuwbouwRaalte

EVENEMENTEN RAALTE UPDATE

10-01-2023: Video Verlichte trekkers in Raalte

WALTER TROUT, THE ANALOGUES , ILSE DELANGE EN MEER!

De line up voor de Pinksterdagen is voor een groot deel rond. Gevestigde namen en verrassende talentvolle roots -en bluesacts staan als vanouds op het affiche.

Natuurlijk mag WALTER TROUT op de jubileumeditie van Ribs & Blues niet ontbreken. Hij wordt gerespecteerd door de oude garde en geadoreerd door de nieuwe generatie. Trout ‘the Survivor’ stond al eerder in Raalte voor memorabele optredens.

Op de eerste Pinksterdag is de Amerikaanse bluesgigant afsluiter op de Mainstage. 
Met de veelzeggende naam THE ANNIVERSARY BAND brengt een selectie topmuzikanten uit de regio Salland een ode aan al het moois uit 25 jaren Ribs & Blues.

Herinneringen aan legendarische optredens komen voorbij, ondersteund door beelden uit het rijke archief. Van Cuby, Alvin Lee en The Red Devils tot Canned Heat, Status Quo en zelfs The Beach Boys. Een unieke ‘trip down Memory Lane, Happy birthday Ribs & Blues!’
 
De 25e editie van Ribs & Blues begint op zaterdag avond 27 mei met een show van THE ANALOGUES met fantastische live uitvoeringen van complexe Beatles songs.

ILSE DELANGE behoeft geen enkele introductie meer. De Twentse zangeres heeft een internationale carrière, vele hits en een uitstekende live reputatie en speelt in Raalte een beetje een ‘thuiswedstrijd’.

Bekendere namen op de tweede Pinksterdag zijn die van de Britse gitarist LAURENCE JONES, de Amerikaanse Southern rockers ROBERT JON & THE WRECK en ook de Amerikaanse VANESSA COLLIER timmert flink aan de weg.

https://ribsenblues.nl/nl/798/walter-trout-ilse-delange-the-analogues-meer

De ticketverkoop start op 1 februari via www.ribsenblues.nl

Bron: Ribs&Blues / 26-1-2023

Verlichte trekkers in Raalte / 7-1-2023

In optocht reden verlichte en versierde trekkers langs Sallandse verzorgings- en verpleeghuizen.

Youtube: www.youtube.com/watch?v=DnBqedFQmWc

Bron: Edwin Gerritsen / VTV Sallandia 2023

Lemax Kerstdorp Sallandia 2022

Youtube: www.youtube.com/watch?v=wdMnQgUHUcI

Bron: VTV Sallandia / 24-12-2022

VTV SALLANDIA WEBSITES