BUURTSPEELTUIN ESDOORNSTRAAT RAALTE 2024

VAN TEGELPLEIN NAAR SPEELTUIN 

Marjolein Roeke wilde het verwaarloosde plein aan de Esdoornstraat in Raalte omtoveren tot een leuke speeltuin voor de kinderen in de buurt. Na teleurstelling bij de gemeente besloot ze buurtbewoners in te schakelen waaronder Johan Schotman. Gulle donaties van bedrijven zoals Tennet en K2 Reclame maakten het mogelijk. Met steun van de gemeente veranderde het plein in twee jaar tijd in een levendige speeltuin, nu liefdevol onderhouden door Marjolein, Johan en de buurt.

OPENING BUURTSPEELTUIN ESDOORNSTRAAT RAALTE 1-4-2024

Op maandag 1 april, tweede paasdag, werd de nieuwe buurtspeeltuin aan de Esdoornstraat in Raalte feestelijk geopend. Ter ere daarvan waren er die middag tussen 13.00 en 16.00 uur diverse activiteiten georganiseerd.

Youtube: www.youtube.com/watch?v=8uI0MxaPxP4

Fotos: VTV Sallandia

FEESTELIJKE OPENING BUURTSPEELTUIN ESDOORNSTRAAT RAALTE

RAALTE - Op tweede paasdag, maandag 1 april, wordt de nieuwe buurtspeeltuin aan de Esdoornstraat in Raalte feestelijk geopend. Ter ere daarvan zijn er die middag tussen 13.00 en 16.00 uur diverse activiteiten. Zo wordt een paaseierenzoektocht georganiseerd voor kinderen van 0 tot 6 jaar, zijn er schminkers en ijsjes van Talamini, zorgt een DJ voor muziek, staat er een springkussen van Lol met Lucht en is er ranja met popcorn.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2024/03/feestelijke-opening-buurtspeeltuin-esdoornstraat-raalte

Bron: Salland Centraal / 28-3-2024