MODEFESTIVAL RAALTE 2023

Modeshow met presentatie najaars en wintercollectie / 23-9-2023

Op de catwalk worden de nieuwste najaars- en wintercollectie getoond. Het belooft in ieder geval weer een waar modespektakel te worden in het centrum. De winkels hangen vol met de nieuwste collecties, dus je kunt gelijk je slag slaan.

Modeshow met presentatie voorjaars en zomercollectie / 25-3-2023

Modeshows in Plaskerk: uit nood geboren, maar schot in de roos

RAALTE - Het was dan misschien uit nood geboren, maar het bleek een schot in de roos. De jaarlijkse voorjaarsmodeshows van Raalte Mode Promotie werden dit jaar in verband met de werkzaamheden in het Raalter centrum verplaatst van de Plas naar de Plaskerk. De belangstelling was afgelopen zaterdag groot. Gewoon lekker zittend of staand konden de bezoekers de gelegenheidsmodellen op de catwalk aan het werk zien, niet gehinderd door het weer. Bij een van de drie shows gingen de deuren zelfs dicht, omdat de kerk al vol zat.

www.sallandcentraal.nl/2023/03/modeshows-in-plaskerk-uit-nood-geboren-maar-schot-in-de-roos

Bron: Salland Centraal / 29-3-2023


Modeshow zaterdag 25 maart

We hebben drie dubbel dwars zin in het voorjaar. Waarom? Aan het begin van het voorjaar op zaterdag 25 maart gaan we de nieuwste voorjaars- en zomercollecties showen. En niet op zomaar een locatie, maar deze keer op unieke locatie: namelijk in de Plaskerk in Raalte. Dat gaat dus een hele bijzondere modeshow worden!
Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste collecties? Of naar een modeshow in een kerk? Of naar beide? Kom dan 25 maart naar het centrum van Raalte.

 

Tijden modeshows op de catwalk in de Plaskerk middenin het centrum:

13.30 uur

14.30 uur

15.30 uur

Bron: www.winkeleninraalte.nl