UPDATE: VIDEO TRUCKRUN RAALTE 2024

Raalte on Ice 2023-2024

8 december 2023 t/m 7 januari 2024

Raalte On Ice Info

Raalte On Ice is een jaarlijks terugkerend evenement in Raalte. Het is een ijsbaan die in december wordt opgezet, waar mensen van alle leeftijden kunnen genieten van schaatsen en verschillende winterse activiteiten. Naast de ijsbaan zelf zijn er vaak ook andere festiviteiten en evenementen georganiseerd rondom Raalte On Ice, zoals muziekoptredens, kraampjes met warme dranken en lekkernijen, en activiteiten voor kinderen. Het is een gezellige gelegenheid voor families en vrienden om samen van de winterse sfeer te genieten.

Raalte On Ice 7-1-2024

Zondag 7 januari, Laatste dag Raalte On Ice editie 2023-2024 

Openingsavond Raalte On Ice 8-12-2023

Vrij schaatsen na de officiële opening van Raalte On Ice op vrijdagavond 8 december 2023

Youtube: www.youtube.com/watch?v=wbbs6a8zlrw

Bron: VTV Sallandia / 10-12-2023

Opening Raalte On Ice 8-12-2023

Curling wordt steeds populairder bij Raalte on Ice

In de eerdere edities van Raalte on Ice leverde het al hilariteit en gezelligheid op: de curlingcompetitie voor bedrijven. Curling, de bekende olympische sport sinds 1998, is een fenomeen aan het worden.

Deelnemer van het afgelopen jaar en finalist, Michel Tigelaar beschrijft de sfeer rondom de competitie. Voor de collega’s is het niet alleen gezellig, we zijn ook wel fanatiek hoor! Vorig jaar werden we dus tweede. Dit jaar doen we zeker weer mee”, vertelt Michel tijdens zijn werk bij de opbouw van de ijsbaan.

Lees verder: www.salland1.nl/curling-wordt-steeds-populairder-bij-raalte-on-ice

Bron: Salland1 / Sonja Veneman / 7-12-2023

Opbouw Raalte On Ice 6-12-2023

Opbouw Raalte On Ice in volle gang

man en macht wordt er een tent opgezet, hekken opgebouwd, de baan ijsproof gemaakt en de bar klaargemaakt, om op de grote markt in Raalte centrum te kunnen schaatsen. Van 8 december tot en met 7 januari is de ijsbaan geopend. Camera: Vincent Zoomers Interviews & Montage: Martijn van Wieringen

Youtube: www.youtube.com/watch?v=I9kn6vZlGGo&t=1s

Bron: Salland1 / 6-12-2023

Raalte on Ice in de startblokken

RAALTE - Raalte on Ice staat in de startblokken. De opbouw van de ijsbaan in het Raalter centrum is eerder deze week begonnen. Vrijdagavond 8 december gaat Raalte on Ice van start. Dat gebeurt om 19.30 uur met een ‘spectaculaire’ opening (inloop vanaf 19.00 uur). Die avond mag iedereen vanaf 19.45 uur gratis gebruik maken van de ijsbaan.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2023/12/raalte-on-ice-in-de-startblokken-2

Bron: Salland Centraal / 5-12-2023

Opbouw Raalte On Ice 4-12-2023

Het is bijna zover: Raalte weer op glad ijs

De Grote Markt is nu nog leeg, maar volgende week wordt Raalte On Ice voor de 5e editie opgebouwd. Het jaarlijkse ijsevenement is al niet meer weg te denken uit het centrum in de kerstvakantie. Dit jaar worden de activiteiten uitgebreid met een heuse pubquiz.

Bestuurslid Roné van der Vliet kijkt uit naar de komende editie: “Het doet wel wat, zeker na de verbouwing van het centrum. Het was even een uitdaging qua afmetingen tussen al die nieuwe plantenbakken, maar het is gelukt.”

Lees verder: www.salland1.nl/het-is-bijna-zover-raalte-weer-op-glad-ijs

Bron: Salland1 / Sonja Veneman / 1-12-2023

Voor vijfde keer Raalte on Ice in centrum Raalte

RAALTE - Het was even passen en meten op de vernieuwde Markt in Raalte, maar het is allemaal gelukt; van vrijdagavond 8 december tot en met zondag 7 januari wordt voor de vijfde keer ‘Raalte on Ice’ gehouden. Vier weken lang kan jong en oud de (speciale) schaatsen weer aantrekken; staat er een curlingcompetitie op het programma en is het feest in de gezellige IJsbar naast de baan. En, best opvallend na een jaar van grote prijsstijgingen, een kaartje voor een dag schaatsen kost net als vorig jaar 6 euro. En in de (nu al gestarte) voorverkoop bij Schulten Lederwaren zelfs nog minder (tien kaarten voor 50 euro).

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2023/11/voor-vijfde-keer-raalte-on-ice-in-centrum-raalte

Bron: Salland Centraal / 9-11-2023