UPDATE: VIDEO MODESHOW RAALTE NAJAAR 2023

Routekaart CARNAVALSOPTOCHT

Carnavalsoptocht route

Opstelling deelnemers optocht op de Heesweg en op de hoek Acacialaan en de Brugstraat (bij het Shell-station en de Daggertsbrug).

De start is zondagmiddag om 13.00 uur en de route gaat daarna linksaf door de Brugstraat, over de Domineeskamp, rechtsaf naar de Westdorplaan, weer rechtsaf naar de Munstersestraat, langs café de Gouverneur naar de Koestraat en vervolgens rechtsaf naar de Kerkstraat. Via de Varkensmarkt en de Schoolstraat gaat het dan verder naar de Schapenstraat, de Botermakerstraat, de overkant van het Overijssels Kanaal om vervolgens langs de ‘Prinsengracht’ via de Kanaalstraat Oostzijde te eindigen bij Bij Lampe.

Bron: Salland Centraal / Stöppelkaters

Heel nieuwe route Grote Sallandse Optocht

RAALTE - De duizenden bezoekers van de Grote Sallandse Carnavalsoptocht in Raalte moeten zondag 19 februari rekening houden met een heel andere route. Doordat de Plas en de Markt niet gebruikt kunnen worden heeft de optochtcommissie van CV de Stöppelkaters een sterk gewijzigde route door het centrum van Raalte opgesteld. Ook de Kinderoptocht zaterdagmiddag 18 februari krijgt met wijzigingen te maken; er wordt nu gestart bij Hotel de Zwaan, waar ook de inschrijving is.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2023/02/heel-nieuwe-route-grote-sallandse-optocht

Bron: Salland Centraal / 4-2-2023