UPDATE: VIDEO RIBS&BLUES 2024

DROOMDAG IN RAALTE

DROOMDAG RAALTE / 28-4-2024

Op zondag 28 april werd in het centrum van Raalte de Droomdag georganiseerd. Het was de vijfde editie van deze speciale dag, een dag waar dromen uit komen van mensen met een verstandelijke beperking.

Een sfeerimpressie van de Droomdag is nu te zien op deze site en ons Youtube kanaal.

Youtube: www.youtube.com/watch?v=1D-yJdZFmzw

Video: VTV Sallandia / 1-5-2024

Droomdag 2024 info

DROMEN KUNNEN UITKOMEN TIJDENS DE DROOMDAG IN RAALTE

Iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag in het winkelcentrum van Raalte. Van 13:00 tot 17:00 uur zijn de meeste winkels en horeca geopend. Aanstaande zondag 28 april, wordt er iets speciaals gedaan; er wordt namelijk een Droomdag georganiseerd. Het is alweer de vijfde editie van deze bijzondere dag, een dag waar dromen uit komen van mensen met een verstandelijke beperking.

Lees verder: www.salland1.nl/dromen-kunnen-uitkomen-tijdens-de-droomdag-in-raalte

Bron: Salland1 / Marion Broeknellis / 26-4-2024

KOOPZONDAG MET DROOMDAG

Op zondag 28 april is het koopzondag in het centrum van Raalte. Van 13.00-17.00 uur zijn de meeste winkels en horeca in het centrum geopend. Boodschappen doen, shoppen, een terrasje pakken, het kan allemaal. En het parkeren is helemaal gratis. Tevens wordt op deze dag Droomdag georganiseerd.

Droomdag is een speciale dag voor speciale mensen

Heb je altijd al een keer vakken willen vullen of achter de kassa willen zitten in een winkel? Bij de bakker, drogisterij of sportzaak klanten willen helpen? Of lijkt het je leuk om bij een kapper mensen mooier te maken? Boeketten samen te stellen bij een bloemist? Of heb je juist iets met mode en vind je het leuk om mensen hierin te adviseren? Is het je grote droom om post rond te brengen, bij de brandweer te helpen of met de politie mee te lopen en te zorgen dat iedereen zich netjes gedraagt? Dit alles kan allemaal tijdens de DROOMDAG op zondag 28 april van 13:00 – 17:00 uur in het centrum van Raalte.

Bron: www.winkeleninraalte.nl

DROOMDAG HAALT GOUDEN KOETS NAAR RAALTE

RAALTE - Het ROV presenteert op zondag 28 april de vijfde editie van de Droomdag in het centrum van Raalte. Mensen met een verstandelijke beperking mogen die middag meehelpen bij lokale ondernemers (en instanties). Denk aan kassawerk, koffie rondbrengen, helpen in de keuken, brieven bezorgen, assistentie verlenen bij de brandweer of de politie en/of werk in een kledingzaak. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en optredens van Roy Schulten, Johan Bril en dansgroep D-Radiation.

Lees verder: www.sallandcentraal.nl/2024/04/droomdag-haalt-gouden-koets-naar-raalte

Bron: Salland Centraal / 16-4-2024

Het Goudhaentje van 2023 is bekend!

De Droomdag Raalte is het Goudhaentje van 2023. Dit maakte waarnemend burgemeester Arco Hofland tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte bekend. Jaarlijks wordt het Goudhaentje uitgereikt aan een initiatief dat bijdraagt aan een betere gemeente. De winnaar krijgt een cheque ter waarde van €1000.

Lees verder: www.raalte.nl/het-goudhaentje-van-2023-is-bekend

Bron: Gemeente Raalte / 11-1-2024