Stoppelkidsrally raalte

Stoppelkids Rally in Raalte / 1-6-2019

Stoppelkids Rally in Raalte / 1-6-2019

Stoppelkids Rally in Raalte / 9-6-2018

Tientallen jonge patiëntjes genieten van StöppelKidsRally

RAALTE - Het was afgelopen zaterdag lekker druk bij de finish van de StöppelKidsRally in het centrum van Raalte. Tientallen jonge, vaak ernstig zieke patiëntjes van het Deventer Ziekenhuis, kregen die dag een rit aangeboden in mooie sportwagens.

De tweede editie van de StöppelKidsRally begon net als de eerste bij het Deventer Ziekenhuis en eindigde dus in Raalte, de thuisbasis van de organisatie. Burgemeester Martijn Dadema vlagde de deelnemers af.

www.sallandcentraal.nl/2019/06/stoppelkidsrally-finisht-weer-in-raalte

Bron: Salland Centraal / 4-6-2019

Stoppelkids rally 2019

Op zaterdag 1 juni vindt de tweede editie van de StoppelKidsRaalte plaats. Er doen dit jaar veertig kinderen mee die ernstig/chronisch ziek zijn en onder behandeling van het Deventer Ziekenhuis staan.

Zij krijgen in een sportwagen een rit aangeboden door de omgeving die, net als vorig jaar, finisht op de Plas in Raalte. Ze maken wel eerst een rondje door het centrum. De ouders van de kinderen komen naar Raalte om daar hun kind, al toejuichend, over de finish te zien komen. Op de Plas komt een grote Dakar Truck van Riwald te staan en alle deelnemende auto’s worden na de finish rondom de Plaskerk geparkeerd.

 

Website: www.stoppelkidsrally.nl
Bron: Salland Centraal / 24-5-2019