NIEUWE VIDEO: VOORJAARSKERMIS - 20-5-2022

Ribs&Blues 2022

Openingstijden Ribs & Blues 2022
Zaterdag  4 juni: 18.00 tot 01.00
Zondag    5 juni:  13.00 tot 01.00
Maandag 6 juni:  13.00 tot 20.00

Timetable Ribs&Blues 2022

24 ACTS OP AFLEVERING 24 VAN RIBS & BLUES, RAALTE

De planning voor een bezoek met Pinksteren aan het grootste gratis toegankelijke roots -en bluesfestival van Europa kan nu definitief worden gemaakt want de volledige timetable is klaar.

Bron: www.ribsenblues.nl

Ribs&Blues krant en radio spotje bij Radio Oost

Bron: Ribs&Blues

Finn en & Daan zijn de nieuwe Sheriffs in KidsAdventureland

Kidsadventureland is tijdens Ribs & Blues het paradijs voor de jeugd met spectaculaire attracties.
Traditiegetrouw worden elke festivaleditie uit de schoolgaande jeugd SHERIFFS uitverkoren om de baas te kunnen spelen in hun ‘dorp”.

Finn Lorkeers (12 jaar) en Daan Roelofs (13 jaar) hebben dit jaar de eer om deze mooie taak te vervullen. Beide mannen hebben er veel zin in vertelden ze aan de voorzitter van Ribs en Blues, Ton Groot Beumer tijdens de overhandiging van de Sheriff poloshirts! Bijkomend voordeel van deze titel: de Sheriffs krijgen een flinke stapel kidsdollars en hoeven ook niet in de wachtrij te staan voor alle mooie attracties. Ze krijgen dus echt een vipbehandeling.

Lees verder: www.ribsenblues.nl/nl/567/finn-daan-sheriffs-kidsadventureland

Bron: Ribs&Blues

Ribs&Blues Wijziging in line up

De reeds aangekondigde Chuck Prophet& The Mission en Ben Prestage komen niet naar Ribs & Blues vanwege dringende andere verplichtingen. Hun vervangers op de Pinksterzondag worden de Engelse blueszanger Errol Linton en onze eigen Leif de Leeuw Band, die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft! Met deze wisseling is het programma  2022 weer helemaal rond en kunnen we de timetable gaan opmaken.

www.ribsenblues.nl/nl/540/wijzigingen-in-line-up

Bron: Ribs&Blues


KIDSADVENTURELAND

Het gezegde is niet voor niets: Als de kinderen het leuk hebben, hebben wij het ook leuk. Dus daar zorgen we natuurlijk voor! 
Er is voor elk wat wils, van de allerkleinsten tot de oudere jeugd.

KidsAdventureland bestaat uit 3 werelden:

  • Mini kids world - voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar
  • Kids Corner - voor kids t/m 12 jaar
  • Adventureland - uitdagende attracties voor de oudere kids en jongeren

BBQLAND RIBS & MORE

Ribs & Blues is in 1997 gestart met het basisidee dat blues vroeger de muziek van de armen was, en dat spareribs de karbonades van de armen waren. Om dit goed tot uiting te laten komen is er een krottenwijk van houten huisjes met metalen golfplaten nagebouwd. Inmiddels, 24 jaar later, worden deze huisjes nog steeds gebruikt. U kunt ze vinden in de Festival Market, BBQ Land en KidsAdventureland. Daarnaast zijn er nog twee grote Grillhouses gebouwd in dezelfde stijl, van waaruit de lekkerste spareribs worden verkocht.


JAM & LOUNGE IN THE JUKEJOINT

Geïnspireerd om zelf muziek te komen maken? Tijd voor een vintage kappersbeurt? Of even chillen met een speciaal biertje of wijntje. Het kan allemaal in The Jukejoint!

In The Jukejoint staat een eigen podium, de Jukejointstage evenals een zittribune en de nodige zitmeubels. Dit podium heeft een eigen programmering, waar jij ook deel van uit kunt maken. Kom gewoon kijken en maak het mee!


FESTIVALMARKT

Voor ieder wat wils!

Bron: Ribs&Blues