VIDEO'S Gemeente Olst Wijhe

De video's zijn geplaatst door de Gemeente Olst-Wijhe op Youtube. www.youtube.nl/olstwijhe


Ton Strien op de lijn - 3

Burgemeester Ton Strien op de lijn over de evenementen en activiteiten die in de gemeente Olst-Wijhe georganiseerd worden. Hoe spijtig ook, tot 1 juni mogen deze niet meer doorgaan. Dit alles om het coronavirus te bestrijden. Hij roept daarom nogmaals op om minstens 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Bron: Gemeente Olst-Wijhe / 25-3-2020

Youtube: www.youtube.com/watch?v=wPR5Gts1Gwc

Website: www.olst-wijhe.nl


Ton Strien op de lijn - 2

Burgemeester Ton Strien op lijn voor alle kinderen in Olst-Wijhe. Hij vertelt jou wat jij kunt doen om te helpen het coronavirus tegen te houden. Ook zegt hij dat het wel leuk is om een mooie tekening te maken, een verhaal te schrijven of een leuke foto te maken voor opa en/of oma, de mensen in de zorg of in de verpleeghuizen. Ook vindt de burgemeester het fijn om een berichtje van jou te krijgen. Als je dat wilt, mag je dit sturen naar burgemeester@olst-wijhe.nl.

Website: www.olst-wijhe.nl
Bron: Gemeente Olst-Wijhe / 23-3-2020


Ton Strien op de lijn - 1

Ton Strien, burgemeester van Olst-Wijhe komt bij jou op de lijn in onze gezamenlijke strijd tegen het coronavirus. Hij roept alle inwoners van Olst-Wijhe op om hun steentje bij te dragen om het coronavirus te kunnen stoppen. Maar is ook blij om te zien wat voor een mooie initiatieven in onze samenleving ontstaan.

Meer informatie vind je op op de website www.olst-wijhe.nl

Bron: Gemeente Olst-Wijhe / 18-3-2020

Wonen in Olstergaard gemeente Olst-Wijhe

Promo Olst-Wijhe